Melonta

Sain käydyksi keväällä 2009 Merimelojien melontakoulun ja pääsin jäseneksi. Pitkäaikainen haaveeni melomisesta on toteutumassa.

Melontakoulu oli kesäkuun alussa kolmena iltana peräkkäin. Osaan kyllä meloa ja olen sitä tehnyt, mutta olihan se hyvä kokemus käydä katsomassa, kuinka sitä opetetaan.

Varsinaisesti uutta kurssilla tuli sen verran, että kajakki oli pakko kaataa. En ole sitä ennen tehnyt, joten kokemus oli mielenkiintoinen. Erityisesti kesäkuun alun merivedessä siitä ei jäänyt pitkäksi aikaa nauttimaan. Kupsahdus piti tehdä sitten sekä kaatujana että ylös avustajana.

Lautta on lepomuoto porukkamelonnassa
Repovedellä, takana kalliomaalaukset Ensimmäinen oma reissu kurssin jälkeen oli vuokrakajakeilla Repovedellä. Kahden yön reissulla ehtii katsella aika paljon maisemia ja kokea monenlaista säätä. Oli sekä aurinkoista, tuulista, sateista että kunnon ukkosta.
Uuden vuoden puolella melontaharrasus aktivoitui enemmän. Olin Merimelojien saaressa kevättalkoissa, melontakoulun apuohjaajakoulutuksessa ja pari kertaa vielä itsekseen saaressa yöpymässä. Hellekesänä saareen yöksi meneminen antaa hyvän vaihtoehdon kaupunkiasumisen kuumuuteen. Pienellä vaivalla Helsinkiin telttailemaan on ihan kannatettava idea. Kajakkien käsittelyä altaalla
Merimelojien maja Mäntysaaressa Yöretkeltä aamuksi töihin
Merimelojien saaressa oleva huoltokämppä. Aamulla saaresta töihin lähdössä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This Web Page Created with PageBreeze Free Website Builder