Fillarointi on toisaalta tapa kuntoilla, toisaalta esim. työ- tai vapaa-ajan matkailua

Recumbent Sinner Demon 2026

Nojapyörä lokakuu 2006

Pääsin kesällä kokeilemaan kunnolla nojapyörää. Se oli sen verran hyvä, että nyt vuosien miettimisen jälkeen se oli sitten pakko hankkia. Uskon tästä tulevan pitkäaikainen kaveri työmatkoille ja pidemmillekin retkille.

Kuva on ensimmäiseltä illalta liikkeestä kotiin ajamisen jälkeen. Punainen paholainen on nyt kokeiltu, säädetty istuin ja tarkistettu kaikki ruuvit. Kovaa ajoa vain kunnes tulee liian liukasta ja talven tauko työmatkapyöräilyyn.

Trike syyskuu 2009

Kokkolan LowRide-tapahtumassa pääsin hankkimaan niin edullisesti kolmipyöräisen nojapyörän, että oli ihan pakko ostaa. Loimaa Alku -trike tuli paketissa matkahuoltoon syyskuussa 2009. Kasasin sen ja pääsin vielä ennen syksyn liukkaita kokeilemaan. Rullaava peli, hintaisekseen yllättävän hyvä.

Gekko FX

Gekko FX -trike heinäkuu 2012

Pyörä tuli Alku-triken jälkeen jatkamaan kolmipyöräisen käyttöä. Isot pyörät hoitavat jousituksen hommia ja hyvä vaihteisto sekä iso maavara antavat kohtuullset maasto- ym. rymyämisominaisuudet. Katsotaan, kuinka tämä alkaa palvelemaan.


Juuri kunnostettu, -99

Maantiefillari

Tämä historiallinen Nishiki Arrow Speed löytyi enoni työkaverilta tarpeettomana. Niinpä ostin sen, halvalla kun sain.

Pyörä on antanut hyvää kyytiä ja kestänyt sen mitä sillä olen ajanut. Uusittu on heti aluksi eturengas ja ohjaustangon teipit sekä jarrukahvat tuollaisiksi kaupunkiinkin sopiviksi. Myöhemmin pyörä sai vielä Welgo-lukkopolkimet.

Tällä tulee ajelluksi harvoin. Sen paras puoli on kuormautuvuus, tämä menee tosi pieneen tilaan verrattuna pitkään nojapyörään.

Linkkejä

Fanaattinen tapa
Rennompi tapa
Ahvenanmaalla 2002
Nojapyörät
Ahvenanmaalla 2007
Hämeessä 2008
Kokkola 2009

Jyväskylä 2010
Virossa 2012